Zápekáný lilek s mozzarellou
Zapékaný lilek s rajčaty a mozzarellou – italsky Melanzana alla Parmigiana - jednoduché, letní a neuvěřitelně dobré jídlo, které zvládne uvařit každý.
Recepty z kuchyně Delitree Bistro. Videa natáčí a vytváří Martin Václavík alias Kupec Benátský – majitele bistra, rezident italského města Vicenza a milovník italské kuchyně. Všechny jeho recepty najdete zde:
Zapékaný lilek s rajčaty a mozzarellou – italsky Melanzana alla Parmigiana - jednoduché, letní a neuvěřitelně dobré jídlo, které zvládne uvařit každý.
Voňavé, krémové risotto s krevetami a cherry rajčaty je klasika, která nikdy nezklame. Recept je jednoduchý, ale zároveň plný chutí – ideální pro lehký oběd nebo večeři. S pár dobrými surovinami a trochou trpělivosti vytvoříš dokonalé italské jídlo i doma.
Tradiční ragù podle receptu italské tchyně majitele Delitree Bistra. Poctivý videorecept, bylinky, 4 kg masa a 6 hodin dušení. Italská chuť bez kompromisů.